Korankravallerna – banka skiten ur påskupploppens horungar och slödder

Den svenska polisen verkar ha förlorat sitt våldsmonopol. Horungar i Linköping, Norrköping och Örebro har vandaliserat polisfordon och kastat sten under påskhelgen. Korankravallerna 2022 är ett faktum. Eller om vi ska kalla det påskupploppen.

Utifrån vad poliser skriver själva på Twitter verkar horungarna har varit ute efter polisen, mycket mer än brandbilar och den effektsökande koranbrännaren ingen borde bry sig om.

Veckans töntar är alla horungar och allt slödder som håller på så här. Plus de oansvariga politikerna i S-regeringen som fortfarande efter åtta år vid makten inte verkar ta problemet på allvar.

Lösningen?

Nja, om man är född i Sverige och enbart varit svensk medborgare hela sitt liv är det mig veterligen tekniskt omöjligt att utvisa för då finns det inget annat land att utvisa till.

Att polisen får öppna verkanseld mot det värsta slöddret om de inte har resurser att banka skiter ut horungarna får bli lösningen för den typen av slödder vi sett i Linköping, Norrköping och Örebro denna helg.

Utvisa resten oavsett konsekvenser för dem i deras ursprungsländer.

Inhemska terrorister som attackerar polisen under korankravallerna, det vill säga påskupploppen 2022
Inhemska terrorister som attackerar polisen.

Sen finns det politiskt korrekta muppar främst i USA som vill dra ned på polisens resurser (”defunda”). Glöm aldrig hur vad som händer om man defund the police. Minneapolis styrande politiker gjorde det och fick sen ångra sig på grund av ökad kriminalitet.

Bättre att ”fund the police” och införa polisstat som kan banka skiten ur slödder (vars mödrar är grishoror) som verkligen behöver stryk.

Foto på horungar och grisar som förtjänar stryk för att de är inhemska terrorister. Fotot är från korankravallerna 2022, även kallade påskupploppen.
Foto på horungar och grisar som förtjänar stryk för att de är inhemska terrorister. Fotot är från korankravallerna 2022, även kallade påskupploppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *