Annie Lööf plockar skräp vid världens minsta hav

Centerns Annie Lööf menar väl, men det blir inte så bra när hon poserar vid en ankdamm i Almedalen. Kontexten handlar nämligen om nedskräpningen av hav och stränder. En ankdamm med fontän uppfyller inte riktigt kraven för att vara strand eller hav.

Därför är Annie Lööf veckans tönt. Det är bara posering och billiga poänger detta.

Jag har kollat på hennes offentliga instagram, så även om jag hittade skärmdumpen ovan i sociala medier, är den inte falsk.

Sen kan man tycka att jag gör en billig poäng av detta också, men hade hon bara skrivit om nedskräpning hade varken jag eller någon annan stört sig på det. Problemet är att det stränder och hav är så otroligt mycket större ytor och områden än en ankdamm i Almedalen på Gotland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.