Fastlimmande töntar och blåljussabotörer mitt i vägen

I en värld där nya kolkraftverk startas och där miljoner ton sopor kastas i floder och i haven finns det förvirrade människor som tror att man löser problem genom att limma fast sig. Den senaste trenden är att limma fast sig i vägbanan för att blockera ambulanser och andra fordon.

Nu får klimatterroristerna eller miljömupparna eller vad de ska kallas nästan hyllningar i SVT för att de ringer 112 i förväg och varnar för sina illdåd. Som om omvägar för blåljuspersonal skulle vara en fördel eller något.

Folk blir snarare än mer förbannade på miljöaktivister och sådant slödder. Tvingas stå med bilen på tomgång och förstöra miljön… eller stänga av den för att sedan starta den. Att starta en bil drar mer bränsle än att låta den stå på tomgång i ett par minuter. Eller vad gränsen nu går.

Som vanligt är Miljöpartiet samhällsfarligast och den mentalt avvikande Lorentz Tokfnatt Tovatt träffar gärna miljöfascister med klimatångest som Extinction Rebellion. MP bjöd in svinen till Riksdagen en gång också.

Blåljusabotage i finrummet av aningslös grön politiker.

Glöm inte miljöaktivisten som försökte limma fast sig i SVT:s studio (en bit ned på sidan, men klippet är borta). Miljöalamister har även limmat fast sig på flygplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *