Henrik Arnstad och Morgan Johansson (S) är veckans töntar

Efter sin hårt kritiserade tid som svensk justitieminister är socialdemokraten Morgan Johansson numera helt avpolletterad och ointressant. Låt oss därför skratta åt honom och hans nya roll, här via komikern Fredrik Johansson:

Den avvikande personen Henrik Arnstad är också ointressant, men rolig. Den här gången har den så kallade ”historikern” dragit en riktigt rolig historia:

Den förmodligen psykiskt sjuke Henrik Arnstad skriver alltså att ”mycket tyder på att det svenska demokratiska statsskicket avskaffades 14 oktober 2022”. Nog för att kommunister har svårt för oliktänkande och drar rövarhistorier ofta. Arnstad är en konstig person som jag skrivit om förut.

Never go full Arnstad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *