Klimataktivister som med färg, lim och klister saboterar samhället

En sorts mjuk version av att vara inhemsk terrorist är att som vissa klimataktivister limma eller klistra fast sig på vägar och räcken. Alternativ sabotera och vandalisera målningar och bilar. Låt mig reda ut vilken typ av samhälleligt slödder som dessa misslyckade individer gör. Alla nedan är veckans töntar.

Vi vet sedan tidigare att det som förväntat främst är arbetslösa som bor hemma hos föräldrarna som kastar sten på polisen för att rädda världen. Dels visade det sig i kravallerna av fegisvänstern i Hamburg och Berlin och dels i korankravallerna (eller påskupploppen).

Därför är det ingen som blir förvånad när somliga klistrar fast sig för att rädda världen. När argumenten tryter finns det kanske bara galenskap kvar. Som för han som limmade fast sig i golvet på SVT-studion. Eller blåljussabotörerna som stoppade en ambulans och kletade ned ett flygplan.

Här blir en sittande fåntratt i Tyskland avvisad från vägbanan.

Här är ett roligare inslag där klimattöntar limmade fast sig på operan.

Observera vilken feministiskt ful frisyr han(?) till höger har. Det är en så kallade feministisk lugg.

Observera vilken feministiskt ful frisyr klimataktivister som han(?) till höger har. Det är en så kallade feministisk lugg.
Lim på handen ska rädda världen.

Även livsmedelsbutiker som säljer mjölk blir attackerade utan seriös anledning (många blir nog avskräckta från plantbaserad dricka av sånt här):

Vidrigast av alla klimathysteriska dårar är Amnesty

Att Amnesty International hyllar detta slödder är ett unikum av skit. Hata dem på livstid! ”Vi får slut på tid.” Ja, när det gäller att rädda ert intellekt från dumhet.

Det finns många forskare som arbetar hårt inom energieffektivitet och grön energi. Vi kan alla investera i de bolagen på börsen. Det är bättre än att sabotera för samhället, stoppa ambulanser och vandalisera konstverk. Det fattar alla normala personer, men inte töntarna ovan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *