Dalai Lama är ett äckel

Visst kan det i den buddhistiska kulturen i landet Tibet vara så att man av historiska skäl räcker ut tungan visar att man inte är farlig. Lite modern och icke pedofil måste även buddhismens högste ledare Dalai Lama vara, för i detta klipp är han onekligen lite peddo när han frågar en ung pojke om han vill suga på hans tunga:

”Suck my tongue”

Varifrån kommer det här med att sträcka ut tungan av artighetsskäl? Enligt Buddhism med knorr är det tydligen så här:
”En tibetansk kung på 800-talet, Lang Darma var känd för sin grymhet och hade en svart tunga. Som buddhister tror tibetaner på återfödelse och de fruktade att denna elaka kung skulle återfödas. Som en konsekvens har tibetaner i århundraden hälsat på varandra genom att räcka ut tungan för att demonstrera att de inte har svarta tungor, att de inte är skyldiga till onda gärningar, att de inte är inkarnationer av den illvilliga kungen.”

Det hjälper inte veckans töntar, det vill säga de som försvarar den här gamla oskulden Dalai Lama. Det vi ser på klippet är ändå en pedofil sak att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *