”V:s vänsterregim hotade grunderna i vår demokrati”

Om jag skulle använda socialdemokraternas partiledare Magdalena Anderssons retorik skulle jag skriva att V:s vänsterregim hotade vår demokrati. Det är mer sant än de lögner som Magdad-Bob säger. Oppositionen låter som de monster de säger sig jaga.

Om jag skulle använda socialdemokraternas partiledare Magdalena Anderssons retorik skulle jag skriva att V:s vänsterregim hotade vår demokrati. Det är mer sant än de lögner som Magdad-Bob säger.

Att sossarna är så desperata att de överdriver som Donald Trump eller snarare ljuger som Putin är märkligt. Svenska folket verkar gilla det, då vänstern leder stort i opinionen. Ja, så mycket för det demokratihotet.

”Vårt lands själ står på spel…”

Nja, det är snarare Magdalena Anderssons mentala tillstånd som sviktar. Jag tror att hon inte mår bra. Hon verkar så vilsen och arg, när hon metaforiskt uttryckt ropar ”vargen kommer” hela tiden.

Oavsett är hon och likartade inslag i oppositionen veckans töntar.

Deras maktretorik, vänstermedia, LO:s inflytande oavsett vad deras medlemmar röstar på för parti, de där skattegynnade partilotterierna som främst gynnas sossarna, att kommunistiska Vänsterpartiet kunnat ställa krav på Socialdemokraterna när de hade roffat åt sig regeringsmakten, är några av de saker som hotar vår demokrati och Sveriges själ.

Sammanfattning av vad som är ett hot mot demokratin och inte – enligt Socialdemokraterna

Att sälja lotter på kredit till pensionärer måste S få göra, annars är det ett hot mot demokratin. Däremot inte deras oförmåga att ta itu med extremister och islamister som hotar demokratin och jämställdheten. I alla fall om vi får tro Magdad-Bob.

Att sälja lotter på kredit till pensionärer måste S få göra, annars är det ett hot mot demokratin. Däremot inte deras oförmåga att ta itu med extremister och islamister som hotar demokratin och jämställdheten. I alla fall om vi får tro Magdad-Bob.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *