Terroristorganisationen Hamas är värre än Hitlers nazister

Vad Israel än gör kommer det inte att vara lika illa som det Hamas har gjort. Hamas är värre än Hitlers nazister, vilket även gäller deras anhängare och vissa palestinska sympatisörer. Religiösa varelser utan mänsklighet.

Israels svar kommer enligt författaren Douglas Murray alltid att vara mjukare än vad Hamas har gjort. Israel kommer inte att leta upp stora grupper civila helt utan terrorister och sen våldta och döda alla, även bäbisar.

Terroristexperten Magnus Ranstorp har träffat Hamasledare:
”Har träffat Hamasledaren Ismail Haniyeh i Gaza och resten av Hamas ledare i Västbanken, Amman och i Beirut. Hamas vill utplåna Israel och koordinerar aktioner med Hizballah och Iran.”

Och som före detta politikern Hanif Bali påpekar är det inte många protester mot Hamas i de så kallade Palestinska områdena:
”Men när såg du ett upplopp i Gaza mot Hamas sist? Ändå imponerande återhållsamhet från världens mest upploppsgladaste grupp. Vi förväntas skilja på ”vanliga palestinier” och sitt valda Hamas. Vi ska förtränga bilderna på hur palestinier delar ut sötsaker i glädje och folkfesterna runt skändade israeliska lik.”

Det är lätt att hålla med Michael Shermer om att Hamas är värre än nazisterna:
”People compare Hamas to Nazis. That’s not fair. Nazis knew killing Jews was wrong. That’s why they did it in secret, mostly in Poland at isolated death camps (Auschwitz, Majdanek, Treblinka, Sobibor, Chelmno, Belzec). At war’s end covered over their crimes, burned documents, destroyed gas chambers & denied it after. Hamas is bragging about murdering Jews, posting videos on social media & declaring ”Allahu Akbar” If you do not support Israel & the Jews, you are literally worse than the Nazis.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *