Diyari Mahmoud och hans respektlösa skämt om Hamas terrordåd

Ännu en komiker försöker vara politisk med fiasko som resultat. Den här gången är det Diyari Mahmoud som kommer ut som terroristkramande Palestina-anhängare eller som Israel-supporter.

I ett klipp på Instagram skojar han om att han varit med om en tragisk och tråkig händelse. Han lånade ut sin parkeringsplats, men sen fick han inte tillbaka trots tjat. Grannen hävdade att den var hans och när han höjde rösten örfilade grannen honom i sex timmar. 🙂 Till slut örfilade han grannen tillbaka, som då ringde polisen och även SÄPO kopplades in. Diyari Mahmoud kallades terrorist, hans hus jämnades med marken och han nekas mat, vatten och vård.

Lyssnar du på hela monologen förstår du att han egentligen pratar om terrordådet i Israel den 7 oktober 2023.

Med tanke på hur mycket som Hamas har attackerat Mellanösterns enda demokrati och enda landet i världen för judar passar hans monolog bra in på Israels situation. Som om Diyari Mahmoud vore israel och beskrev hur landet hela tiden blir attackerat.

Utifrån hur mycket Diyari Mahmouds etniska ursprung och hur han motiverar offerskapet och oskyldighet står han antagligen på Palestinas sida. I så fall har jag följande att säga:

Diyari Mahmoud, du glömde säga att du hade kidnappat din grannes barn, våldtagit hans fru så bäckenbenet spruckit, grävt upp vattenledningar för att göra vapen och döda civila med samt hotat alla i grannskapet med fördrivning och döden.

För detta är precis vad Palestina/Hamas/terroristerna gjorde.

Nu ska vi naturligtvis inte ta en ”sketch” från en komiker på allvar. Jag hånskrattade åt Lavemagnus Betner när han hävdade att Sverige aldrig varit säkrare. Jag kan försöka skratta lite även åt detta, även om jag egentligen inte kan då man inte ska skämta om så ohyggliga saker som terrordåd just efter att de har inträffat. På den punkten är Diyari Mahmoud helt respektlös.

Ännu en komiker försöker vara politisk med fiasko som resultat. Den här gången är det Diyari Mahmoud som kommer ut som terroristkramande Palestina-anhängare eller som Israel-supporter.

Här går jag och tar skärmdump från hans instagram och så blir det samtidigt som den j*veln blundar. K*ken också, vilken tajming. 🙂 Det ser ju ut som att han sover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *