Sex, skattefusk och fula kläder

En av Sveriges sämst klädda män, mjukismusikanten Thomas Di Leva, har enligt anonyma källor till den desperata förlustmaskinen Realtid.se fuskat med skatter från inkomster från hans sextempel (för veganer?):

Han gör reklam för sitt ”Tempel of Cosmic light” på en hemsida och på diverse vegetariska restauranger i Stockholm. Priset för ett besök är 250 kronor, medan Di Leva tar 1.200 kronor för en helg i templet.

– Di Leva har dragit in upp till 50.000 kronor på en helg. Pengarna har burit hem i en plastsäck, säger en källa till Realtid.se.

När hans omgivning varnat artisten för att det kan generera dålig karma att inte betala skatt har han invänt att ”karma är bara till för vanliga dödliga”, uppger Realtid.se:s källa.

I templet har det också regelbundet förekommit sexorgier, uppger en annan källa för Realtid.se.

– Han har tagit dit sina kvinnliga newage-lärjungar till templet. Ibland har han inte ens brytt sig om att dra för gardinerna, säger källan.

Samtidigt har Thomas Di Leva varit extremt svartsjuk på sin tidigare flickvän Zinat Pirzadeh som bland annat inte fick umgås med riksdagsmannen Fredrick Federley.

– När Zinat förklarade att han var homosexuell hade Di Leva invänt att Federley kunde vara bisexuell, säger källan till Realtid.se.

Thomas Di Leva må vara märklig, men Realtids källor borde vara märkliga dem också. Annars skulle dem väl hålla sig undan den knullande killen i klänning och hans skattefusk och därmed inget veta och inte kunna skvallra för Realtid.

Såvida de inte bara hittar på allt.

4 tankar kring ”Sex, skattefusk och fula kläder

  1. Red

    Så där ja! Nu var du elak, riktigt elak! Jag som trodde han var Jesus i modern tappning – men vem vet, det är kanske just vad han är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *