Är gruppvåldtäkter verkligen så underhållande?

Jag hörde ett par dagis- eller lågstadielärare prata på tunnelbanan idag. De var i 55-årsåldern och gruppen med barn typ 5-7 år. Boktipset som den ena tanten gav den andra var helt sjukt:

Bla bla bla feodalherren hade rätt till först samlaget med den nyblivna hustrun och det gällde de andra feodalherrarna också. När alla dem var klara var hon helt förstörd bla bla sedan blev hon amma åt drottningen men bla bla mannen i äktenskapen upptäckte att det ledde till att deras barn blev försummat och håll på att dö, bara några månader gammalt bla bla bla Han åkte till Barcelona för det var enda chansen att bla bla bla Den här boken läste jag i somras för jag behövde något att läsa och jag vill tipsa om den!

Mitt bland alla småbarn tipsar hon alltså om att det är värt att läsa om hur en kvinna blir gruppvåldtagen och gjort på smällen på bröllopsnatten?

Vem fan vill läsa om hur ett spädbarn blir vanskött nästan till döds?

Tur att inte barnen satt och fattade vad kärringen satt och rekommenderade.

Personligen vill jag läsa böcker som kan lära mig något jag kan ha nytta av i vardagen, eller böcker som är underhållande (allt från komedi till skräck).

Böcker och filmer som enbart bygger på orättvisor och lidande är det sjukt att gilla. Men sadister som gillar tragedier kanske tycker om dem.

Själv gick jag undan lite, dels för att jag snart skulle av tåget, och dels för att jag blir mest upprörd och illa till mods av våldtäkter och plågade bäbisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *