2009 – smått och gott och elakt

Årets populäraste man
Som vanligt blev det jultomten. Det är en rik snubbe med en stor julklappsfabrik. Han har därför mycket makt. Och rika män med makt har historiskt sett haft lätt att få tag i fruntimmer. Småtjejer räcker snällt fram sin önskelista till tomten, men hur tror ni vuxna tjejer gör för att få det dem vill ha av tomten? Just det! Jultomten har säkert doppat korven i grytan fler gånger än vad man kan ana. Den pilske gubben har ju dessutom funnits i hundratals år, så han har ju haft tid på sig att ”få paketet använt”.

Årets fördom
Kommer från Kina, som tror att det finns en kvinnostad i Sverige där män slås ihjäl.

Årets bankbråk
Nordea har fått en hel hatsajt till sin ära. Dont fuck with the Dan.

Årets onödiga kostnad
Uppstod redan 2008, men det var först nu 2009 jag fick reda på att vissa inkompetenta svin som tidigare lekte styrelse i en viss bostadsrättsförening har slösat bort 13494 kr på att hota en handikappad i onödan. 13494 kr delat 44 lägenheter är i genomsnitt 306 kr per lägenhet som de samt deras naiva lakejer indirekt har slösat bort.

Årets sötaste och kramgoaste
Som väntat tar min grannes katt Mysen hem titeln.

Årets sjukaste människa
Voodookärringen som hävdar att hon dödade Michael Jackson genom att slakta sin hund och dricka dess blod. Och det är bara en liten del av allt sjukt som hon påstår.

Årets rövhål
Det s k Svenska Hälsoinstitutet som skickar bluffakturor för årets julklapp, vaccinationssprutan som ger dig feber. Nu behöver ju ingen betala direkt för den där sprutan eftersom det finansieras med skattemedel, få förhoppningsvis får bluffmakarna inte tillbaka porten på uppemot miljonen.

Årets fiasko
”Klimatmötet blev ett totalt fiasko” enligt rubrik på di.se. Tack gode gud för det! Världens minst korrupta men mest demokratiska länder öser ändå fler miljarder kronor än vad vi vanliga dödliga kan förstå över världens korrupta diktaturer. Och samtidigt som det inte är säkert att det är människans koldioxidutsläpp som är orsaken till uppvärmningen under 90-talet. Därför är jag glad att COP15, klimatmötet för byråkrater i Köpenhamn, inte blev lyckat. Det är en seger för den lilla människan. Och en förlust för alla svin som applåderade den djupt orättvise lögnaren Chavez.

Årets mest värdelösa kultur
Konstfack har skämt ut sig då och då under året. Fegisen NUG är däremot ingen kulturarbetare, utan en vanlig simpel liten vandal. Det tråkigaste är inte den värdelösa konsten, utan att den finansieras med skattebetalarnas pengar. TVI!

Årets recension
Den totala sågningen av Nyhetsankorna. Sällan har hårda ord varit så roliga att läsa.

Årets sämsta sajt
Med enbart trasiga annonslänkar tar gratis-shopping.com hem titeln som 2009 års sämsta sajt.

Årets sämsta krönikör
Det finns mycket negativt att säga om Metros skamfläck Nabila Abdul Fattah. Men det är inte konstigt att en bitter förortsbruttilutta djupt förankrad i den okunniga och fördomsfulla rasistvänstern bara skriver skit och utan att ”fattah” något. Lyckligtvis är hon helt oviktig och saknar inflytande i samhället.

Årets galnaste kommunistsvin
Blir givetvis den giriga mytomanen Hugo Chavez som håller på att köra Venezuelas ekonomi i botten. Lägg till att han skrämmer bort alla välutbildade, har förbjudit golf, samt brukar låta staten stjäla alla hotell han inte gillar.

Årets pinsammaste komikermiss
Heter Kim och hade enligt juryn ingen talang.

Årets sämsta affär
Liljegrens Internetkonsulting i Karlstad annonserade på en av mina sajter, men har i skrivande stund ännu inte betalat och gjort rätt för sig. Som det ser ut nu blev det en riktigt dålig affär för mig, i alla fall procentuellt räknat. Men misstag kan man lära sig ett och annat av.

——

Vilka utnämningar för 2009 saknar ni läsare?
Och vad vill ni se utnämnt i nästa års sammanfattning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.