”Dra åt helvete!”

”Blow me, fuckface. Go to hell, I’m sick of you.”

Realtid har grävt upp vad Liverpools styrelseledamot Tom Hicks Jr svarat på ett fans mejl.

Varken far eller son Hicks uppges vara välkomna till hemmaarenan och bör omedelbart sälja sina innehav till någon som förstår klubben, enligt en talesperson för protestkampanjen The Spirit of Shankly.

Det är inte lätt att vara aktieägare i världens sämsta investering – en idrottsklubb. Att köpa rättigheter till vissa spelare för att så dem till vissa klubbar har gjorts med viss framgång i Sverige, både AIK och Djurgården har haft spelare i laget som riskkapitalbolag ägt, och tjänat pengar på vid försäljningen.

Men att direktäga en idrottsklubb är på lång sikt ofta en urusel investering. Se bara på AIK Fotboll, Hammarby Bandy, Leeds (?), etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *