Dökul döhumor på ansiktsboken

Jag använder inte Facebook (vill nån mig nåt finns epost och telefoner). Men tydligen finns det folk på Facebook som är roliga och slår ihjäl tid med humor.

”Facebook-gruppen ”2kr per medlem till jordbävningsoffren i Haiti” fick snabbt 210000 medlemmar som trodde att de genom att gå med i gruppen skulle stödja de drabbade. Men snart stod det klart att påhittade ”Svenska Nekrofilföreningen” stod bakom – och att gruppens syfte var att flyga hem lik att ha sex med. En av grundarna till gruppen har i ett mejl till SvD.se skrivit att syftet med att ändra inriktning på gruppen var att få ett gott skratt och lära folk om källkritik.”

Jag tror inte det var någon som skrattade ihjäl sig åt den dödligt icke-roliga galghumorn:

”Som många redan vet är det alltså Svenska Nekrofil-föreningen som nu skänker 500 000 kr. för att försäkra oss om att liken som förs hem från Haiti är i så gott skick som möjligt, dvs vi kommer inte behöva ha sex med folk som är lemlästade.”

Men onekligen blev det en läxa för alla Facebooknördar. Gå inte med i så många grupper, ägna er dötid åt att skaffa er ett liv istället.

En man som använder Facebook på fel sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.