Skugga över Skugge

”På lördagen publicerade debattsajten Newsmill ett inlägg av Linda Skugge på temat spökskrivning. I artikeln skriver den nyblivna pr-konsulten att ”Kurdo Baksi säger att det var han som skrev Stig Larssons deckartrilogi”. Utifrån detta påstående bygger hon sedan sitt resonemang om spökskrivare som författat kända författares verk.

Haken är bara att Kurdo Baksi aldrig har påstått att han skrivit Stieg Larssons böcker. Men den uppgiften verkar inte genera Linda Skugge.”

Svd uppmärksammar Linda Skugges tabbe. I SVD:s artikel förnekar hon att fel och annat skulle kunna vara pinsamt, men artikeln på Newsmill har ändå korrigerats nu:

”Enligt spekulationerna var det Stieg Larssons sambo som spökskrev deckartrilogi. Mäkta intressant påstående, det sätter hennes hätska kampanj om arvet i ett helt nytt ljus. Kanske därför hon är så rabiat?

Är kärringen galen, har jag tänkt många gånger Men nu faller ju många bitar på plats, jag skulle också vara galen.”

Ja, Skugge är en slagkraftig liten tant. Det hon skrev om Ranelids kvinnobok är oförglömligt!

1 tanke kring ”Skugga över Skugge

  1. Johan

    Du missförstår, Linda Skugge är vinnaren. Jag skulle anlita henne som PR konsult, vilken dag som helst. Tveksamt om jag ens skulle överväga anlita de bittra avundsjuka typer som passar på att gnälla.

    //

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *