De ondskefulla djurvännerna i Djurens Befrielsefront

Alla djurvänner är inte elaka brottsliga svin, men vissa. De så kallade djurvännerna i Djurens Befrielsefront är kriminella as. Läs här vad som stod i DI 28 sept -09:

”Men var går gränsen mellan aktivism och terrorism? Då det schweiziska läkemedelsföretaget Novartis vd Daniel Vasella fick frågan av en amerikansk tv-kanal sa han helt enkelt att den som försöker terrorisera någon för honom uppenbarligen är en terrorist.
Han borde veta. I protest mot företagets djurförsök brändes hans sommarstuga, där som tur var ingen sov, och som en makaber detalj, stals kvarlevor efter familjemedlemmar. En österrikisk djurrättsgrupp har tagit på sig ansvaret, och Novartis verksamhet i Storbritannien har uppgetts som den direkta orsaken. Attentatet andades ett förakt för både levande och döda, allt i namn av att skydda liv.”

Djurförsöken läkemedelsbolagen ägnar sig åt är förvisso inte snäll och trevliga alla gånger. Men läkemedel hjälper människor överleva, och må bättre. Att då bränna ned en sommarstuga bara för en kille gör sitt jobb indikerar att den österrikiska djurrättsgruppen lider av lobotomi eller någon form av odemokratisk ondska och människoförakt.

Djurrättsaktivister verkar ofta glömma att djur inte är människor. Ja, i djurrättsaktivisternas fall är det ju frågan om de är djur eller människor, men vi normala människor är i vart fall inga primitiva djur rent intellektuellt.

Brottslingarna i Djurens Befrielsefront (som ska brinna i helvetet) berättar stolt hur de fegt maskerade förstört för människor och djur kring minkfarmen i Härryda:

”2008-09-11: >Pressmeddelande: Natten till den 1 september tömdes skräckgården i Härryda på samtliga 700 minkar under den tredje frisläppningen från dödslägret på ett år. En stor del av djuren var uppenbarligen vana vid besök av maskerade djurvänner då de snabbt tog tillfället i akt att fly från burarnas misär. Samtliga minkfällor förstördes för att försäkra sig om att minkarna fick bästa tänkbara chanser att fly.”

Resultatet blir därmed hemskt. Minkar som springer ut på vägar och blir överkörda av bilar, och andra minkar som ser de döda minkarna och får panik.

Eftersom minkar klarar sig rätt bra i Sverige lär maten snart ta slut för många av de frisläppta minkarna, som därmed lär svälta.

Minken kan dessutom inte bara vara rätt skadlig för ekosystemet via dess ”effektivitet”, utan även rätt elak. Den kan tydligen förstöra benen på grodor så att grodorna inte kan ta sig någonstans utan kan bara ligga och lida (men ändå leva och hålla sig färsk!). Sedan kommer minken tillbaka när det är dags att äta, och det kan vara flera långa hemska dagar av smärta för grodorna senare.

Och allt detta för att djurrättsgalningarna inte kan respektera demokratin. Vilka as!

Apropå as, läs här vad de ondskefulla ”djurvännerna” gjorde mot en stackars företagare vid namn Michael Hansen i Umeå:

”Det var en torsdagsmorgon i början av juni i år när Michael Hansen klev ut på sin farstutrappa som han fick syn på flaskan som stod på nedersta steget. Först trodde han att det var en vinflaska som någon hade ställt ifrån sig på trappen.
Sedan såg han trasorna som hängde ur flaskhalsen, vätskan i flaskan och lappen som den stod på.
Hans fru och två små barn skulle snart komma ut samma väg. ”Jag är bara glad att det var jag som kom ut först och att det inte var barnen som hittade flaskan”, säger han.
På lappen stod det: ”Stäng Garaget annars kommer flaskan genom sovrumsfönstret nästa gång.”
Garaget är namnet på den restaurang som Michael Hansen startade lite avsides på Umedalen i Umeå. Med ett gediget grillkoncept och bra mat lyckades Michael Hansen få Umeåborna att komma till restaurangen, luncher som kvällar. Ofta var det fullbokat.”

Citat från DI 28 spet -09. Så bara för att aktivistfegisarna inte gillar vissa naturliga maträtter, som människor har ätit så länge människor existerat på den här planeten, begår dem brott.

Det borde finnas en antiterroristförsäkring att teckna. Eller om staten ska kosta på bevakning och annat för att rädda företaget. Det är ju värt en slant för att stoppa sådana här fega nollor som kallar sig djurvänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *