Å fy fan * 4

1 Nytt brev från postkodskiten

Jag trodde de hade gett sig. I höstas slapp jag till skillnad från mina grannar ta emot reklambrev från Postkodlotteriet. Men se så illa det gick i fredags, bara att skicka tillbaka:

2 Rickard Sjöbergs hockeyfrilla

Nu förstår jag att folk skämtar om hans frisyr ibland.

Jag hade själv lite lockar i nacken när jag var ung och oförstörd. Men det var inget som lockade (!) tjejer, precis. Se där, ännu ett par sorgliga minnen, bara för Postkodlotteriet. Fan ta er.

3 Klimatneutral brevdistribution?! WTF?!

Ännu ett patetiskt klimatord som inte håller vad det lovar. Klimatet påverkas av solen, vulkanutbrott, och annat människor inte rår över. Så hur fanken skulle ett litet lotteribrev med fönster vara ”klimatneutralt distribuerat”?

4 Helgen räddad

Att jag känner jag måste skriva ett sådant här inlägg en lördagskväll är sorgligt. Istället för att festa med halvnakna unga tjejer sitter jag och skriver ett argt blogginlägg. Fy fan, så bittert. Och det värsta är att det säkert är välförtjänt.

🙁

2 tankar kring Ӂ fy fan * 4

 1. Rikard Spålséus

  Hej!

  Distributionen av försändelsen kan kallas klimatneutral eftersom Bring Citymail, som stått för utdelningen, kompenserar för alla utsläpp som vi och våra leverantörer oundvikligen medför. Vi kompenserar genom att investera i ett klimatprojekt i Andra Pradesh, Indien, som skapar el av risskal och andra restprodukter. Motsvarande mängd koldioxid som vi släpper ut minskas ned i Indien, därför får vi kalla oss ”klimatneutrala”.

  Vänligen

  Rikard Spålséus
  Informationsansvarig
  Bring Citymail Sweden AB

 2. Elakingen Inläggsförfattare

  Hej Rikard! Förvisso CO2-kompenserar ni, och jag säger inte att det är dåligt, men jag tillhör dem som inte är helt övertygade om att det enbart är människans och koldioxidens fel att klimatet förändras. Klimatet har förändrats åt än det ena än det andra hållet så länge planeten funnits, alltså långt innan människan dök upp. Det är därför som jag ibland blir frustrerad över allt tjat om klimatkompensering och all tro på att t.ex. Sverige skulle kunna påverka klimatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *