Bragdguldet redan fixat! Trots mössan…

Björn Ferrys guldlopp i dagens jaktstart i skidskytte i OS i Vancouver är en större prestation än Charlotte Kallas guldlopp på 10 km utan gevär. Ferry är ju utifrån hans genomsnittliga prestation ”Herr 15:e plats är ändå okej”.

Och så vinner citatmaskinen Ferry OS-guld trots att han startade över minuten efter täten!

Synd bara på den asfula stickade OS-mössan:

Att behöva gå omkring med en sådan här blågul raggsocka på huvudet gör Björn Ferrys prestation ännu större. Det måste vara tufft mentalt att först skämma ut sig, och sedan skajta ut i skogen i kroppsstrumpa.

Glöm aldrig att är mössan är huvudsaken!
🙂

2 tankar kring ”Bragdguldet redan fixat! Trots mössan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *