Den hårde mjukisen

Venezuelas odemokratiska makthavare Hugo Chavez må vara stenhård mot alla som har en egen åsikt och/eller vill bevara demokratin. Men i handling när det gäller datorspel är Chavez tydligen en töntig liten mjukisfarbror som är rädd för våld.

Venezuela har nämligen förbjudit våldsamma datorspel!

Det man inte förstår sig på är man ofta rädd för eller negativt inställd till, och gamla maktkåta kommunistgubbar som Chavez är inte ett dugg bättre än den kristna högern i USA när det dator- & TV-spel.

På 80-talet var de världens alla omoraliska moralister livrädda för filmvåld och hårdrockare som Iron Maiden, men det lugnade snart ner sig.

Nuförtiden är moraltanter över hela världen istället livrädda för datorspel och internet. Förutom i Venezuela där man också är rädda för privatägda företag och golf och annat man förbjudit och motarbetat.

I ett demokratiskt samhälle borde vuxna människor få köpa och spela vilka spel de vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *