Lars Vilks rondellhund rena feltänket

Lars Vilks är uppenbarligen en dålig konstnär, i alla fall utifrån den skit som gett honom uppmärksamhet. Ta den fula skissen av rondellhunden nedan, den föreställer i vart fall INTE profeten Muhammed eftersom ingen vet hur han såg ut.

Den fula skissen av en människohund i en rondell är således ett feltänk och meningslös, alternativ en felaktig och fantasifull avbild. Ungefär som att avbilda gud, oändligheten, luft eller något annat som inte går att rita eller måla.

Karikatyren ovan är heller ingen avbild av någon profet. Även här torde bilden föreställa någon helt annan, eller en fantasifigur. Inget att bli upprörd över alltså.

Det som ändå är upprörd kan skriva en arg och elak kommentar till detta inlägg. Eller likt amerikanskan Jihad-Jane försöka mörda sin favoritkonstnärer, vilket känns som en överdrift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.