Dagens dumhet nr 2

”Partnerskapssamarbete

Mitt namn ?r Shuxiang Yang, Senior Financial Officer f?r Shanghai Pudong Development Bank, Shanghai. Till?t mig att inf?ra ett f?retags projekt som b?da parter kommer att gynna oss. Projektet handlar om ?verf?ring av en enorm summa pengar fr?n min bank h?r f?r dig baserat p? en v?l planerad out system. Denna fond ?r ins?ttning av Mr Irshad Ahmad, pakistansk som dog under n?gon obegriplig f?rh?llanden i Afghanistan. Om du ?r intresserad av denna verksamhet, v?nligen kontakta mig via min privata e-post (shuxi_ang@yahoo.com.hk) f?r ytterligare information”

Den här dumheten skiljer sig från dagens  föregående dumhet.

Nigeriabrevskrivaren har inte ens lyckats använda Google translate och epostinställningarna rätt, så det är konstiga tecken i spammet.

Vilken amatör!

Vad sägs om att prova ett riktigt jobb istället för att försöka lura folk med dumheter om avlidna personer och stora summor pengar de vill ha loss och dela med sig av.

Pajas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *