Havet är som kvinnor

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Playa del Inglés, Gran Canaria, vid solnedgången i februari 2010. Havet bara ligger där och fiser som en sovande kärring.

Eller också är det kvinnor som är som havet.

Ibland när jag tilltalar dem råder det storm och regnväder, men annars är det stiltje och trist värre.

Med tanke på ”hur sällan solen skiner” måste jag ”bo på fel ställe”… 🙁

Ja se där vad man kan komma på när man är på semester. Kanske borde jag ha stannat hemma.
:-/

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 17

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.