Tobleronepolitik från Toblerona

”Det är ren Tobleronepolitik. Man tar det på kortet och skickar fakturan till svenska folket.”

Mats Odell sågar Toblerona Sahlins och de andra vänstervridnas oansvariga förslag att ofinansierat ösa miljarder över kommuner och landsting.

Alternativt döljer vänsterns axelmakter medvetet de stora skattehöjningar som de tänker finansiera det med.

Märkligt att det blir sådan uppståndelse över ett modest och sant uttalande. Det är ju en korrekt liknelse utifrån det hon gjort, så varför bråka?

Eller har vänstern ingen humor?
Det har ju högern.

2 tankar kring ”Tobleronepolitik från Toblerona

  1. sven

    Precis hon har ett beteende som inte skulle kallas rumsrent att betala egna saker med andras pengar ska straffas. Rent legalt kanske brottet kan skrivas av men det inte samma sak som att vi kan lita att Toblerone tanten inte upprepar brottet! Det finns inget som inte talar emot att hon faktiskt avvek och inte tagit ett riktigt straff.
    Sverige kan inte ha en statsminister som har den typen av bakgrund tom SD partiledare verkar som ett sundare val i renr person val (sen kan vi varken ha kommunister eller nazister i regeringsposition…. Kortfattat det finns risk att kriminella tanten sitter som statsminister i oktober = gonatt Sverige… Borg har skyddat Sverige mot yttre fiende nu har vi ett insider fall och dessa personer kommer att krossa svensk ekonomi och alla smarta drar till ngt annat land (fast vilket endast Norge verkar se ok ut numera)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *