Rädda planeten eller rädda oss?

Den amerikanske komikern George Carlin skojar på bekostnad av de välmenande miljövännerna(s lobbypropaganda).

Bland annat tar han upp det välkända faktumet att de allra flesta djur & arter blev utrotade redan innan människan fanns.

Med tanke på hur mycket brist på saker som demokrati och marknadsekonomi det finns i många länder, och med tanke på hur mycket betungande byråkrati det finns i många länder, är det inte konstigt att många är fattiga. Med många svältande människor på jorden borde vi lära sig ta vara på oss själva först, innan vi låter miljörörelsen storstilat försöka rädda planeten genom förbud, skatter, kontroller, etc. Det tycker i alla fall jag. Vad tycker du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *