Nigeriabrev på svenska

Jag fick ett Nigeriabrev på svenska från gregngobeni@auditors.co.za och jag svarade med ett mejl med ”Fuck yourself hard in the asshole” i ämnesraden till adressen längst ned i brevet:

Kära Herr.,
Vänligen godta min ursäkt för att spamma dig. Även om vi aldrig träffats förut har jag all anledning att tro att du är en väldigt respekterad person med tanke på att jag sett din profil på en ”mänsklig resurs profil databas” i ditt land. Mitt namn är Mr Gregory Ngobeni. Jag kommer från Luanda i Angola. För närvarande bor jag i Kapstaden, Sydafrika. Jag försöker ständigt att hitta sätt att resa härifrån så snart som möjligt.
Min far lämnade lite pengar till mig i Sydafrika, innan han dog. Då kan man fråga sig varför behöver jag då hjälp från utlandet, eller varför jag inte kan ta ut pengarna själv? Svaret är att det fanns ett undantag i det ursprungliga avtalet mellan bolaget och min far som sa entydigt att ”ingen, inte ens han själv, kan få tillgång till kontot i Sydafrika, det måste överföras till en utländsk mottagare utanför Afrika ”. Detta gjordes för att han planerade gripandet och denna bestämmelse infördes för att förhindra beslag eller infiltration av fonden.
Mitt beslut att kontakta dig är därför informerades av detta. Jag tror att ni kommer att uppskatta det enorma förtroende jag lägger på dig genom att placera ödet i min familj i din hand. Tillåt mig att begära att du ska försäkra mig om att du inte svikit mig på något sätt. Från min sida, detta är min säkerhet och garanti till dig. I den mån du följa mina instruktioner noggrant, religiöst och snabbt min garanti för något skumt utan framgång förblir orubblig. Det tvistiga beloppet är USD 25,6 miljoner, som min far gjorde för inköp av ammunition för den angolanska armén 1996. Jag ger er 25 procent av den totala summan, medan tio procent kommer att användas för oförutsedda utgifter.
Observera: Jag kan bara återbetala dina utgifter efter att vi har slutfört transaktionen. Bekräfta i ditt svar om du kan komma över till Sydafrika för att vi skall avsluta denna transaktion. Vänligen inkludera ditt telefon-och faxnummer, så att jag skickar någon annan viktig information över till dig.
Mitt förslag är mycket begränsat och bör hanteras som ett brådskande transaktion kräver förtroende och sekretess. Skicka alla svar till mig med den här E-postadress; gregngobeni@googlemail.com
Tack.
Hälsning Gregory Ngobeni

Så pengarna lär dyka upp på mitt konto när som helst nu!
🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *