Senaste skämten…

…från Humorbrevet och Fredagskul:

——————————————–

Kvinnan har värkar och skriker:
– Ge mig bedövning!
Sedan vänder hon sig till sin kille och skriker:
– Det är ditt fel, din djävel!
Killen svarar helt lugnt:
– Jag ville köra in den i det andra hålet men du sa att det gör så ont då…

* * * *

Så når mannen framgång hos kvinnan:
Överös henne med kärleksfulla handlingar och uppmärksamhet.
Bjud henne på vin och goda middagar och köp dyra presenter, även om det inte är hennes födelsedag.
Ge henne frukost på sängen och ställ en vas med en enda röd ros på brickan.
Tala om för henne varje dag hur mycket du älskar henne och hur mycket hon betyder för dej.
Låt henne titta på heminredningsprogram på teve, även om det är fotbollsmatch på en annan kanal.

Så når kvinnan framgång hos mannen:
Dyk upp spritt språngande naken.
Ge honom en bärs.

* * * *

Lille Jens 3 år, var med mamma och hälsade på en tant, som höll på med att baka småkakor.
En av plåtarna fick stå inne i ugnen för länge varför kakorna blev brända till Jens stora förtjusning. Han fick nämligen äta upp allesammans.
På dagis nästa morgon berättade han högt och tydligt:
– Jag hade så roligt igår hos tant Karin. Jag fick så mycket hembränt som jag ville ha.

* * * *

Kära Make!
Jag skriver detta brev för att tala om att jag lämnar dig för gott. Jag tycker jag varit en god hustru i 7 år och jag tycker att jag inte fått någonting för det.De sista veckorna har varit ett helsike!!
När din chef ringde och sökte dig och berättade att du sagt upp dig så rann bägaren över. Den sista tiden har du kommit hem och inte märkt mig alls. Jag har klippt håret och fixat till naglarna. Jag har lagat till din favoritmat och till med haft på mig ett nytt raffset, men du kommer hem, kastar i dig maten och tittar på sporten och går och lägger dig. Du talar aldrig om att du älskar mig, kramar mig aldrig så antingen är du otrogen eller så älskar du mig inte längre, i vilket fall som helst så är jag ute ur dig liv för alltid.
Om du försöker få tag på mig så glöm det. Jag flyttar till DIN BROR, hoppas du får ett bra liv.
Din Ex-fru.

Kära Ex-fru.
Inget har gjort mig gladare än ditt brev. Visst, vi har varit gifta i 7 år, men en bra fru är allt annat än du varit.
Jag tittar på sport jämt för att slippa höra ditt gnäll, men det lyckas inte så bra… Jag märkte att du klippt håret och det första jag tänkte var att du ser ut som en kille. Naglarna håller du ju jämt på med…
Min mor har uppfostrat mig att inte säga nåt om jag inte har nåt snällt att säga. Du måste ha förväxlat min favoritmat med min BRORS, för jag tycker inte om fläsk. När du hade raffsetet på dig så hade du inte tagit bort prislappen. Det kostade 499:- och jag tappade sugen eftersom min BROR lånade en femhundring i förrgår, jag hoppades att det bara var en tillfällighet,men tydligen inte. Jag har trots det älskat dig och tyckt att det fungerat hyggligt mellan oss.
Så när jag vann drömvinsten på lotto förra lördagen kunde jag kvittera ut närmare 70 miljoner och blev jätteglad för vår skull.
Jag sade upp mig idag och var iväg och beställde en jorden-runt-resa för oss två, men när jag kom hem så läste jag ditt brev…allt händer av en anledning antar jag.
Jag kan bara hoppas att du får det liv du önskar med min BROR. Jag har pratat med min advokat och eftersom du skrev det där brevet så får du inte en krona av vinsten. Så ta hand om dig.
MVH rik som fan och fri som tusan.
PS. Jag har nog aldrig berättat för dig att min bror Evert var född som EVA men det är väl knappast ett problem?

————————————————-

Farbror Torstens roliga historier finns här.

1 tanke kring ”Senaste skämten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *