Mats Gabrielsson sågar kommunisterna

Mats Gabrielsson, känd finansman från bl.a. SVT:s tv-program Draknästet, intervjuades av Veckans Affärer i det nummer som publicerades 12 maj.

Mats Gabrielsson är tydligen en sosse som precis som många andra tyckte att Palme gick för långt. Dessutom sågar han kommunistsvinen:

”Jag är socialdemokrat i hjärtat och jag var politiskt engagerad i Socialdemokraterna fram till att Palme gick lite för långt. Vad Mona Sahlin gör i dag är något som ingen annan partiledare gjort någonsin tidigare. Hon samarbetar med Vänsterpartiet, ingen har någonsin tidigare inbjudit dem till regering. Lars Ohly är kommunist för i helvete! Jag klarar inte av att de fraterniserar med kommunisterna, så det kanske blir att jag röstar på Miljöpartiet eller något av de borgerliga partierna.”

Ja, en röst på Toblerona Sahlin och sossetomtarna är en röst på kommunismens kreatur.

Mats Gabrielsson säger så här om ”rädslan för kommunisterna”:

”De hade plockat mig – jag skulle ha funnits på deras listor. Vad man inte skrivit så mycket om är att under andra världskriget, de som mördade många polska officerare var kommunister. De slaktade 20 miljoner människor för fan. Om du pratar med gamla Socialdemokrater så delar dem denna syn.”

Och idag finns det unga naiva ungdomar som är kommunister för att de brinner för det här med mänskliga rättigheter!!

Galen är världen.

Eller i alla fall delar av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.