Felskickade SMS

”Måste du vara så f1 ful jämt?” skulle till flickvän som blev alltför berusad på varje fest vi besökte, det blev ett l för lite, hon blev förbannad och svarade: ”IDIOT!”.

”Ska bli så himla skoj att se farfars erektion.” Jag och brorsan hade köpt en viskyplunta till farfars 80-årsdag. Jag skrev fel, det skulle stå reaktion, och det skulle till brorsan men hamnade hos min far som ringde och var förbryllad 😉

”Hon är 100% pest” var tänkt att sändas till en kompis som undrade varifrån min städhjälp kom ifrån, det skulle stå est inte pest.

”Nu är det slut!” skulle till morsan som ville ha reda på när veden var slut på sommarstället, det hamnade hos min flickvän som jag just då bråkade med. Att det hamnade hos henne fick jag reda på första dagen efter, då hade hon krökat till, gått på krogen och vart otrogen…pga ett felskickat sms!?

Källa ovan var Metro som citerar en ny liten bok. Nedan är citerade fel-sms från felsms.com. Den sista är kanske den pinsammaste…

Till: Mig
Sms: Min man är ute med några arbetskollegor, det är fritt fram här hemma. Kommer du över snygging?
Svar: Vad fan är det för jävel du skriver sådär till? Säg inte att det är en kompis, då skriver man inte ”min man”. Din idiot!
Förklaring:
Jag blev riktigt förbannad. Min fru skickade det här till mig när jag var ute och festade. det var bara att åka hem och packa väskan. Hon var otrogen.

Till: Pappa
Sms: Om jag gjorde… dunka henne gul och blå sen tvinga jag henne att suga av mig. Kan ju varit den mest korkade bruden på länge. Nu letar vi nya knull ikväll!
Svar: Du och jag ska ta ett snack ikväll. Så pratar man inte om kvinnor.
Förklaring: Vaknade morgonen efter en utekväll och skulle svara på kompisens sms om jag fick knulla med mitt hemsläp. smsade samtidigt med pappa och det blev lite jobbigt när jag insåg att jag skrivit till pappa och inte till kompisen

Till: Mamma
Sms: Haha jag vet, ljög om att jag skulle till Linnea igår men träffade Thomas som jag chattade med på internet du vet 😉 Han är 26 och han slickade mig 😉 jag gav honom en avsugning, säger ju att äldre killar är mycket bättre 😉
Svar: Jag kommer upp till ditt rum
Förklaring: Skulle egentligen skicka det till Marre men jag klicka såklart fel, trodde aldrig att ja skulle kunna göra ett sånt fel men det gjorde jag såklart 😉 Min mamma blev arg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *