”Friska länkar” inom mode – Nej tack!

Fy fan sånt snömos jag fick i mejlkorgen häromdagen:

Jag har några av mode och gifs platser mår bra i de stora sökmotorerna. Din insats är mycket uppskattad Jag skulle vilja gratulera er för att även söka i Google har jag hittat din hemsida och eftersom vi båda är i liknande områden jag skulle vilja utbyta länkar med din webbplats

(…)

Jag har några friska innehållssidor i mina webbplatser och ger dig vissa friska länkar från mina webbplatser. Så, om du är intresserad så vänligen skicka mig din länk detaljer. Jag kommer att aktivera dina länkar inom några minuter. Jag kan försäkra er att ni kommer få bra sökmotor värde från vår länk. Om du inte är den berörda personen, sedan vänligen vidarebefordra detta mail till de berörda webmaster.

Väntar på ditt svar att komma.

Hälsningar,

Gary

gary@klick1.com

Varför kan dem inte skriva på engelska när dem uppenbarligen inte kan svenska?

”Din insats är mycket uppskattad”
Vilken insats?

”…eftersom vi båda är i liknande områden…”
Nej, jag har inget om mode din dummer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *