Långa ögonfransar snyggt på en man?

Fick just en rolig historia via ”Mailbox”. Det roliga med den är inte i första hand poängen på slutet, utan att en av fyra saker som gör en man snygg är att han ska ha ”långa ögonfransar”!!!

Tre kvinnor dog tillsammans i en olycka och kom till himlen. När de kom dit blev de mötta av Sankte Per som sa
– Vi har bara en regel här i himlen. Trampa inte på ankorna.
Så gick de in I himlen, och visst, där var ankor överallt. Det är nästan omöjligt att inte trampa på en anka, och fast de gjorde sitt allra bästa för att undvika dem råkade den första kvinnan olyckligtvis trampa på en. Sankte Per kommer till henne med den fulaste man hon någonsin sett. Sankte Per kedjar fast mannen vid hennes sida och säger:
– Ditt straff för att du trampade på en anka är att tillbringa evigheten fastkedjad vid denna fula man!
Nästa dag råkade den andra kvinnan trampa på en anka och direkt kom Sankte Per, som inte missar någonting, och med sig hade han en extremt ful man. Han kedjar fast dem tillsammans med samma förklaring som till den första kvinnan.
Den tredje kvinnan har observerat allt detta och är, eftersom hon inte vill bli fastkedjad i evighet med en ful man, mycket, MYCKET försiktig med var hon sätter fötterna.
Hon lyckas att gå i flera månader utan att trampa på en enda anka, men en dag kommer Sankte Per fram till henne med den snyggaste man hon någonsin sett. Lång, långa ögonfransar, muskulös och smal.
Sankte Per kedjar fast dem vid varandra utan att säga ett ord. Kvinnan kommenterar det hela
– Jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna att vara fastkedjad med dig i all evighet?
Killen svarar:
– Jag vet inte hur det är med dig, men jag trampade på en anka!

Den snygga killen är alltså både smal och muskulös på samma gång. Det låter som en paradox, men de menar nog att han har lite fett på kroppen – inte att han är smal som en sticka.

Men åter till det roliga. Långa ögonfransar!!! Är det verkligen den typen av kvinnliga saker som kvinnor vill ha hos män?

Att ögonen är viktiga när det gäller utseende och attraktion är allmänt känt, men inte att mäns ögonfransar ska vara långa. Eller?

Eller var det en bög eller transa med lösögonfransar som råkat trampa på en anka och därför fick en ful kärring som straff?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *