Roliga historier och fräckisar

– Gubbar skulle inte få köra bil när de är över 70.
– Men är det inte farligt att byta plats vid ratten i den farten?

* * * *

Ett gift par upplevde att deras förhållande började gå i stå och gick därför för att få råd hos kommunens familjeterapeut. Efter att ha analyserat problemet sa terapeuten till mannen:
– Jag ska nu i praktiken visa dig vad din fru behöver ha med regelbundna mellanrum. Han ber henne ta av sig kläderna, och så gör även han, och de börjar idka älskog i för dem båda nya ställningar. När de är färdiga säger terapeuten till den äkte mannen: – Det är detta din fru behöver var tredje dag. Mannen ser förbryllad ut och frågar:
– Måste jag vara med varje gång?

* * * * *

På ett av Göteborgsvarven hade Kal fått en tia för mycket i avlöning, men det tyckte han bara var välkommet så han sa inget. Veckan därpå var det en tia för litet och då gick han till kassakontoret och klagade. En kontroll visade att Kal hade rätt men samtidigt framkom att han fått en tia för mycket veckan innan.
– Då passade det inte att komma, muttrade kassören.
– Naj, ja töckte att en gång kunne la va fölåtlitt att i räkna fel, men nu när de öpprepas har en la rätt att ble forrbannad!

* * * * *

Nyrike Pettersson köpte en hönsfarm och när kontraktet var undertecknat frågade säljaren om han hade någon erfarenhet av hönsuppfödning.
– Nä, sa Pettersson, men det har väl hönsen.

* * * *

Fritz från KGB hade äntligen fått en inbjudan till en diplomatmiddag där han skulle kunna skaffa sig många användbara kontakter. Men efter lite för mycket champagne blev han allt mer lullig och godmodig och valde att sätta sig bredvid en långbent storbystad blondin vid middagen. Medan de började med förrätten lät han sin hand glida upp längs hennes ena lår. Eftersom han inte stötte på något motstånd fortsatte han och lät sin hand nå ända upp till hennes troskant. Hans hjärta slog allt hårdare och hon skrev snabbt ned ett meddelande på en papperslapp som hon räckte över. Där stod:
– Avslöja inte min förklädnad när du når fram till mina kulor.
Smithers från T24.

* * * * *

En dag mötte en grön liten groda en man när hon hoppade över vägen. Grodan kväkte åt mannen:
– Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa.
Mannen plockade upp grodan och satte den i fickan. Efter en stund kväkte grodan:
– Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa och jag LOVAR att stanna hos dig i en vecka!
Mannen plockade ut grodan ur fickan, tittade på den en stund och log. Sedan stoppade han tillbaka den i fickan och där fick den ligga bland mobiltelefon och pennor. Efter ytterligare en stund kväkte grodan desperat:
– Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa och jag lovar att stanna hos dig i ett år och jag skall göra allt du begär.
Mannen plockade återigen upp grodan ur fickan och tittade på den med ett underligt leende. Men ner i fickan åkte grodan igen. Då kväkte grodan:
– Men hallå! Varför vill du inte kyssa mig. Jag skulle bli en vacker kvinna och den perfekta flickvännen.
Då plockade mannen upp grodan igen och sa:
– Hör på nu. Jag är IT-konsult, och jag har inte tid med någon flickvän eller sex eller annat larv, men en talande groda är coolt.

* * * * *

Det var en gång en kille som var ute och gick och så plötsligt såg han en kvinna som hade vit tröja och inget bh, så mannen tänkte vilka läckra bröst hon har! Han gick fram till henne och frågade:
– Du får 1000 kronor om jag får bita i dina bröst!
– Nä, sån är inte jag, sa kvinnan ilsket. Lite senare mötte han kvinnan igen och han tänkte igen vilka läckra bröst hon har, så han gick fram till henne och sa:
– Men om du får 10 000 kr, får jag bita på dina bröst då??
– Nä, sån är inte jag, fräste hon igen, så han gick. Men så hände det återigen att han mötte henne och då tänkte han:
– Guuud vilka läckra bröst!!! Så han gick fram och sa:
– Du får 100 000 kr om jag får bita på dina bröst! Då så sa kvinnan:
– Ja, för 100 000 kr så! De gick in i en gränd och så började mannen att tafsa och slicka på brösten. Men efter ett tag undrade kvinnan:
– Men ska du inte bita??
– Nä, det har jag inte råd med!!!

* * * *

Palle arbetar hårt på jobbet, men hinner med bowling två gånger i veckan och spelar golf varje lördag. Hans fru tycker att han jobbar för hårt, så på hans födelsedag tar hon ut honom på en lokal strippklubb för att bjuda på något extra och överraskande. Dörrvakten på klubben hälsar på Palle och säger:
– Tjänare Palle, hur e läget?
Hans fru blir lite överraskad och frågar om han varit här förut.
– Nej då, svarar Palle. Han är med i samma bowlingklubb som jag. När de satt sig vid bordet kommer servitrisen direkt med en öl till Palle och säger:
– Du vill väl ha en Carlsberg som vanligt?
Hans fru börjar bli besvärad och frågar:
– Hur visste hon att du vill ha en Carlsberg?
– Jag känner henne lite, hon serverar ibland på golfklubben. Jag tar alltid en bira efter första nio hålen, älskling.
En strippa kommer fram till Palle, lägger armarna om honom och stryker sin kropp väldigt sexigt mot honom och säger:
-Tjena Palle! Vill du att jag kör den vanliga dansen här vid bordet?
Palles fru blir vansinnig och tar sin handväska och rusar ut från klubben. Palle följer efter och ser att hon kliver in i en taxi. Innan hon hinner slå igen dörren, smiter han in bredvid henne i taxin. Palle försöker förgäves förklara att strippan måste ha blandat ihop honom med någon annan, men hans fru tror inte ett ord på vad han säger. Hon skriker som en besatt på honom och kallar honom vid alla fula ord hon kan och några till. Taxichauffören vänder sig till Palle och säger:
– Oj, idag har du visst fått tag i en riktig jävla markatta.
Palle kommer att begravas på lördag.

* * * *

Hemmafrun som skulle börja på husmorsgymnastik hade sån otur att hon snubblade första gången o satte sej i spagat på golvet o kom inte upp.
Dom andra försökte hjälpa henne upp men fick inte loss henne så dom kallade på vaktmästaren som kom o försökte men det gick inte.
Vaktmästaren sa åt henne att ta av sej på överkroppen o när han skruvade på hennes bröstvårtor skrek dom andra:
– Va fan gör du!!!
– Jo, sa han, om jag skruvar här uppe så blir det blött där nere o då kan jag putta henne till golvbrunnen o där släpper vakuumet.

* * * *

Källa till skämten ovan är Humorbrevet, Mailbox, Fredagskul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *