Du vet att annonsmarknaden är dålig…

Du vet att annonsmarknaden är dålig…
…när Expressens annonser vill skicka skadlig kod eller virus till dig.

Inte för jag tror att den skadliga koden är ett dugg sämre än resten av innehållet på Expressens fula ljugarsajt, men vad vet jag. Jag besöker inte kvällsblaskornas sajter.

Hur desperata är Expressen om de råkar ut för skadlig kod istället för riktiga annonsörer?

Eller också ville annonsören bara spåra trafiken på nåt lurt eller avancerat sätt.

En gång när jag var yngre och inte visste bättre undersökte jag möjligheterna att själv annonsera på kvällstidningarnas sajter. Döm om min förvåning när det saknades bra information på webbplatserna och de inte svarade på mejlet jag skickade till en av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *