Må vi aldrig glömma

DN har en del artiklar om förintelsen som kommunistsvinen i Kambodja ställde till med.

Röda Khmererna avrättade alla med glasögon, för de ansågs intellektuella och ett hot mot deras kommunistiska samhälle (smarta människor är inte kommunister, enligt Röda Khmererna?!). Lägg till att 1,7 miljoner svalt ihjäl p.g.a den hjärndöda politiken att tvinga alla leva som jordbrukare, och att hundratusentals fängslade,  torterade & avrättade. Även barn fängslades.

Orsaken var att kommunisterna i Kambodja inte gillade meningsmotståndare och demokrati. Det har kommunistjon aldrig gjort någonstans någon gång. Det ligger nämligen i det kommunistiska systemet att det alltid leder till diktatur.

Detsamma gäller att kommunismen alltid leder till brott mot mänskliga rättigheter.

Något att tänka på när du hör dagens vänsterpartister stolt kalla sig för kommunister samtidigt som de säger sig käfta för mänsliga rättigheter och motorättvisor.

Något att tänka när det är kommunister i Sveriges riksdag och i många kommunfullmäktige.

Något att tänka när tavlor på kommunistkräk och massmördare som Lenin hänger i Folkets Hus i Kalix.

2 tankar kring ”Må vi aldrig glömma

  1. allvetaren

    hade jag varit du, vilket jag är, vilket du vet att jag är, du, så skulle jag ha skrivit att du veta att jag är kommunist.

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Hörru du och jag, nu ska du och jag reda ut en sak om dig och mig. Jag är jag och du är du, men om du är jag och jag är du då är jag inte jag utan du och du är inte du utan jag och då vet jag och du allt om dig och mig. Men nu tror jag att jag är jag och inte du, så därför är du inte jag och jag inte du, så därför vill jag inte skriva att jag och du är kommunist. Det du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.