LO:s kopplerihärva – ett styvt problem

Jo, nu ”hettar det till” i valrörelsen 2010:

Två sossepolitiker har i solidarisk anda tillsammans köpt sex i en Stockholmslägenhet tillhörande ett av LO:s förbund (och därmed finansierat av fackförbundsavgifterna).
Citat från SvD:

”Polisens spanare fick syn på en av dem på Malmskillnadsgatan strax efter klockan två på natten där han gjorde upp ett sexköp med två utländska prostituerade.

Polisen följde efter till lägenheten i centrala Stockholm som tillhör ett LO-förbund

Eftersom lägenhetsdörren inte var låst gick polisen in. De kom då på de båda männen när de utförde sexuella handlingar med kvinnorna.

Både männen kandiderar för Socialdemokraterna till fullmäktige i varsin kommun i Mellansverige, en av dem är fackligt engagerad och har tidigare haft kommunpolitiska uppdrag, den andre är förtroendevald inom LO.”

Man skulle kunna säga att dessa båda vänsterns företrädare tillsammans höll stånd för arbetarrörelsen!
🙂

Här snackar vi kollektivavtal!

Tyvärr mellan svenska politiker och fackanställda (vars löner kommer från skattebetalarna respektive fackförbundets medlemmar) och utländska horimporter.

Som om det inte dög med vanliga svenska horor?!

Det ska tydligen vara trafficking och människohandel för att det ska vara ondskefullt(?) nog för svenska socialdemokrater.

Men till skillnad från anklagelserna mot moderate Littorin, som aldrig tagits med byxorna nere eller erkänt något sexköp, så går svensk media här inte ut med namnen på de skyldiga.

Per Andersson och Klas Andersson, heter de enligt uppgifter jag sett. Troligen köpte sex för de hade för mycket HORmoner.
🙂

Undrar vad LO:s pamp Wanja Lundby-Wedin tycker. Det är ännu en skandal på vänsterfronten, men namnen tystas ned. Blandande känslor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *