Porr säljer nakna odöda effektivt

Först kallar dumtidningen Rolling Stone (Rullande Sten!) Warren Buffett för klimatdödare. Och nu har dem några nakna, blodiga, tafsande vampyrskådisar på omslaget:

En sak är säker, bilden är mycket typisk. Alla skådespelerskor ska bli tagna på brösten. Jag har t.ex. sett annonser för teatrar med samma tema flera gånger. För att inte prata om alla kärleksscener i diverse anständiga filmer.

Att vara kvinna och teaterapa innebär tydligen att en massa olika människor ska klämma en på boobsen. En sorts gratis mammografi, fast utan skriftligt resultat.
🙂

Själv skulle jag tycka att det vore jobbigt i längden att ha en flickvän som hela tiden får brösten greppade av diverse olika karlar.

Något jag däremot gillar är att tjäna pengar. Och True Blood (som det tydligen heter) drar enligt uppgift in stora pengar.

Nakenfisen till vänster på bilden, Alexander Skarsgård, har antingen litet ”paket” eller också har censuren varit framme igen. Lika bra det i så fall.

Synd däremot att bruden i mitten troligen blivit lite censurerad mellan benen. Men annars hade hon, eller medias moralpanikcensur, stoppat fotot.

I vart fall har True Bloods nakenchockvåldsblodsexattackporrkupp (för att uttrycka saken på det inkompetenta kvällstidningsspråket) varit en effektiv marknadsföring.

Bilden ovan var ju så extremt att t.o.m. jag via detta inlägg helt gratis(!) gör reklam för en TV-serie jag inte ens tittar på!

Imponerande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *