Det Stora Gula i Töntprogrammet

Jag råkade av misstag zappa över till SVT när de sände årets töntigaste TV-program, Allstång… jag menar Allsång på Skansen. Men vad var det som stod på scen?

Är det ett cirkustält?

Är det ett segel med peruk?

Är det en gulmålad stupränna som svällt upp?

Nej, det var visst Thomas DiDöda… jag menar DiLeva i desperat se-på-mig-klänning.

Fy fan sånt fjoll.
Inte konstigt att Farbror Torsten har med honom på topplistan över de sämst klädda kändisarna på 00-talet.

Fast värst var det den gången jag av misstag råkade höra allsång av någon barnslig barnvisa. Vuxna som sjunger barnvisor falskt i TV är så töntigt och barnsligt att det är som våldtäkt på mina öron och nerver.

1 tanke kring ”Det Stora Gula i Töntprogrammet

  1. Carl

    Jag tittade till för några år sen när Håkan Hellström uppträdde där och några i publiken hade en banderoll på vilken det stod: ”Vi kan inte heller sjunga”. I det här fallet borde det på en liknande banderoll stå: ”Har inte Jesus lidit nog?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *