Värsta rövslickeriet på länge

FPGroup.se skickar nyhetsbrevet Klick till mig. Den 7 september spårade dem dock ur fullständigt. Sällan har väl ett surftips varit mera köpt:

”Leta.se är en riktigt grym sökportal. Antalet länkar som finns på sidan är väldigt stort och det är ett bra urval som gjorts av skaparna, här hittar du det du letar efter. Annonser, affärer, nyheter m.m. Förmodligen är den här sajten som gjord för att vara startsida i allas webbläsare. Och skulle det trots allt vara så att du saknar någon sajt som du vet är värd att tipsa om, kan du höra av dig till Leta.se och berätta om sajten.”

Köpta länkar som inte markeras som sådana är dold reklam, vilket är en olaglig marknadsföring. Ett mycket litet brott, men ändå.

Dessutom är det ju möjligt att det bara handlar om en gentjänst, eller fjäsk av annan anledning, och då är det ju lagligt.

Men det kan omöjligen vara ett äkta surftips, dels för att beskrivningen inte stämmer och dels för att leta.se ser ju ut som de flesta andra länksamlingar och startsidor.

Jag måste även kommentera sista meningen i fjäsket:
”Och skulle det trots allt vara så att du saknar någon sajt som du vet är värd att tipsa om, kan du höra av dig till Leta.se och berätta om sajten.”
Nää!!!! Kan man tipsa dem om en länk! Ojojoj, så originellt och ovanligt. Finns det någon annan sajt i hela universum som tar emot kommenterar, tips, feedback och länktips?!
*ironisk*
Om du inte fattade det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *