Fotbollsfighten – Liten unge vs liten unge

Nu blir det fight mellan två potentiella småbarn!

I ena ringhörnan, jag, alias Elakingen, och i andra ringhörnan Man Uniteds övervärderade vingmutter Wayne Rooney.

Då sätter jag igång fighten genom att erkänna att jag blev alldeles tokfnittlig och spontant glad i lördags när jag upptäckte att Everton ledde mot hatlaget Liverpool. Jag kände mig som ett litet barn på julafton. Det är inte var dag som jag får oväntade nyheter av det positiva slaget.

Men Rooney duckar som den f.d. boxare han är och kontrar med att plötsligt till synes utan anledning vilja lämna Manchesters röda klubb.

Sedan påminns jag om hur Rooney en gång i tiden vände ryggen till just Everton, bara för att den lilla gossen Wayne hade lyckats i landslaget och nu ville bli en stor och duktigt stjärna i fotbollens europeiska finrum. Har Rooney fått ett nytt slag av storhetsvansinne?

Lägg till nya rykten om att han återigen varit otrogen mot hans vackra flickvän/fru. Som om det inte räckte med den där horan han köpte i tonåren…

Som om det inte räcker med att ha en kvinna – storhetsvansinne eller ”mycket vill ha mer”?

14000kr per gång sägs det han har betalat:

”Affären ska ha pågått under 2009 när hans fru var gravid med parets barn. (…)  Manchester United-stjärnan och eskortflickan ska upprepade gånger ha träffats på ett spelarhotell i Manchester och Rooney ska ha betalat 14.000 kronor per gång för hennes sällskap.”

Själv har jag aldrig varit otrogen eller köpt sex, så här får jag storstryk av Rooney.

Ja, faktiskt har han inte betett sig så omoget så många gånger att domaren får gå in och bryta min barnslighetsfight mot honom.

Wayne Rooney vinner på teknisk knockout och är den lilla ungen av oss två.

Det är inte lätt att vinna sådana här fighter om man är lite ansvarsfull och ärlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *