Utseendet är Veronica Palms enda fördel

En av sossarnas påläggskalvar inför partiledarbytet är Veronica Palm. Det enda positiva jag kan hitta om henne är att hon ser bra ut. Men skam den som dömer någon efter utseendet!

Därför klarar hon inte alls kravet för att bli en seriös partiledare. Veronica Palm skulle iofs vara en tillgång för Alliansen, precis som Toblerona Sahlin.

Veronica Palm vill tydligen straffa alla som arbetar och sparar pengar samt avskaffa rutavdraget.

Och skriver hon inte att det är bra med dålig ordning och att ge skräpmat till barn?

”Kärnfamiljsmyten puttas ett litet steg närmare ruinens brant när du inte skäms över att ungarna har udda kläder, tycker att micrad fryspytt är bra vardagsmiddag eller bjuder hem folk när det är stökigt hemma.”

Men det som verkligen får mig undra om hissen går till översta våningen är att hon vill förbjuda all porr!!!
VE OCH FASA!!!
🙂

I alla fall har hon motionerat om det i Riksdagen. Palm verkar inte förstår vad jämställdhet är, men vad annat kan man begära av en kvinna som vill binda kvinnor vid hemmet via avskaffat avdrag för hushållsnära tjänster.

Eller också förstår hon inte vad porr är…

1 tanke kring ”Utseendet är Veronica Palms enda fördel

  1. Kim

    En gång i tiden var jag i en direktsänd debatt med denna Veronica Palm. Då var vi båda unga, hon var med i SSU och vi hade olika politiska ståndpunkter och visioner. Jag kan inte påstå att hon då var någon briljant debattör på något vis. Men tider ändras och individer likaså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *