Sjuk av restaurang Stekpannan?

Det är något lurt med restaurang Stekpannan på söder i Stockholm. Förvisso är maten bra, men av de 4 eller 5 gånger jag varit där under hösten har jag blivit sjuk direkt efter 2 av besöken!

Inte magsjuk, utan förkyld. En gång är en tillfällighet, men två gånger?! Det är mer tajming än vad slumpen borde kunna åstadkomma för jag blir ju sjuk i genomsnitt endast en gång om året.

Stekpannan har heller inte varit full av människor, än mindre snoriga hostande sådana.

Mycket märkligt.

Senaste sjukdomen gav mig halsont hela vecka 46, med feber på tisdagens kväll . Sedan på fredagen när kände mig frisk så när som hostan trodde jag att höll att bli bra. Men på lördagen var jag trött, och lite snuvig. Bättre på söndagen, sämre på måndagen vecka 47. Bättre på tisdagen och sedan på fredagen så pass bra att jag kunde börja träna igen.

Men jag har fortfarande torrhosta, främst om kvällarna.

Att äta på Stekpannan kräver sin man… om det nu kommer därifrån…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.