Jag är mångmiljardär!

Här är beviset på att jag är mångmiljardär!

Tyvärr är det i fel valuta…

Det var för något år sedan som jag köpte en Zimbabwe-sedel och blev ett par hundra kronor fattigare med tio tusen miljarder dollar rikare!

10 000 000 000 000$!

Här är baksidan av sedeln:

Under 2011 hoppas jag bli ännu rikare. Det vore välförtjänt.

Förhoppningsvis blir jag rikare som människa, men pengamässigt vore också okej men inte lika bra.

1 tanke kring ”Jag är mångmiljardär!

  1. Carl

    Tanken går till en annan diktator i Afrika, Mobutu Seseko, som under mer än 30 års tid skövlade Kongo, då under namnet Zaire, på dess tillgångar. En intressant ekonomisk detalj var att när han tvingades bort från makten 1997 var landets statsskuld 32 miljarder kr. Hans personliga förmögenhet var 32 miljarder kr. Som tur var fick han inte njuta av dessa pengar speciellt länge eftersom han dog kort efter landsflykten.

    Mugabe borde ha slutat för länge sen. Han är ju värre än föregångaren, Ian Smith.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *