Taxi, var god dröj… och titta på nakenbilden!

”Chefen” Stefan Pettersson på Taxi Örebro ”råkade” (enligt en artikel i Affärsvärlden som numera är borttagen) eposta ett julkort till alla anställda med en liten mjukporrbild där han hävdade att det var firmans telefonister som visade rumpan:

”Under morgonen fick jag tjänstgörande telefonister att ställa upp på en julhälsning som jag bifogar nedan. I och med detta utlyser jag en tävling som går ut på att ni skall namnge telefonisterna nedan. Rätt svar kommer att premieras på nästa personalmöte. Från vänster:
1 ………………..
2 ………………..
3. ……………….”

Internskämt är en sak, men att ”av misstag” skicka ut mejlet och fotot ovan till alla anställda blev ju väldigt pinsamt.
🙂

Fotot dyker kanske upp som julkort hos Farbror Torsten en dag… Men bokstäverna GOD JUL på damernas (jul)bakar syns lite dåligt.

1 tanke kring ”Taxi, var god dröj… och titta på nakenbilden!

  1. Carl

    Det var ju ett kul drag, om än lite dåligt utfört. Den eller de som målade kunde ha målat i det lite bättre. Man kanske hade lite ont om tid så då är det förståeligt. Att denne Stefan Pettersson skulle ha fått telefonister att ställa upp på detta foto är dock lite otroligt. Ingen telefonist jag träffat på har varit så här öppen och frisinnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *