Fy fan för nätdejting!

Som bekant lämpar sig dejtingsajter som Mötesplatsen bäst för tjejer. Det är tyvärr min erfarenhet som kille att nästan alla brev i inboxen nuförtiden inte kommer från riktiga kvinnor, utan det handlar om fejkade presentationer och brev översatta med någon översättningstjänst.

Som det här ett par år gamla dravlet på svengelska överfullt av floskler och klyschor:

Jag är den enda kid, jag är så lätt att gå typ, ett öppet sinne och en god listiner. jag skratta mycket och försöker att få människor omkring mig hela tiden happy.
My hobbyer är alltför många men att nämnt några, sport, titta på film, gå på promenader, spela med barnen, lyssna på alla typer av musik), samlag på stranden, Dancing in the Dark etc.
Mina favoritfilmer är romantiska filmer, äta vanor: bara om anything.My hår är svart som är en av mina mest fördelar. Jag dont har inga barn, jag dont smoke.I alltid se att dela det lilla som jag har med någon och Im också nöjda med vad jag har.

Signaturen var Sims2008, om nu någon slösar bort sin tid på MP och vill kolla om den finns kvar.

”My hår är svart som är en av mina mest fördelar.” Exakt vad menar ”hon” med det?

Och det som står/stod precis innan om ”…äta vanor: bara om anything.”
WTF?!

Och ”hon” ”spela med barnen” fast hon ”dont har inga barn”…?

🙂

Fy fan för nätdejting!

3 tankar kring ”Fy fan för nätdejting!

  1. Elakingen Inläggsförfattare

    De är nog ute efter min epostadress för kunna skicka spam, det är ganska vanligt att de skriver och ber mig mejla deras privata epost.

    Alternativt är de ute efter mina pengar, eller både och.

  2. Nätdejting

    Det är fantastiskt tråkigt när man får läsa sånt här. Jag har länke tänkt börja med nätdejting och börjat läsa läsa läsa (exempelvis länken). Men nu blir jag helt depp och går i ide istället. Trist! Hoppas du har bättre lycka i frmatiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *