Lyssna nu noga på mig, Hugo Chavez!

Venezuelas president och snart diktator Hugo Chavez har beordrat armen att ordna så att staten ska kunna ta över landets risfabriker.

Stackars folk, monopol är bevisligen skadliga för ett samhälle.

Enligt TT har röde Chavez sagt:

Det är den revolutionära regeringen som ingriper.

Vilken klassisk diktaturretorik, jmf de ordval om revolutioner som Saddam Husseins Irak, ayatollornas Iran och andra diktaturer använde och i förekommande fall använder.

Eftersom jag har fått storhetsvansinne och hybris så här på kvällskvisten tror jag, jag menar VET jag, att Hugo Chavez läser denna blogg. Därför vill jag passa på att säga ett sanningens ord:

– You are an incompetent, ignorant fool, Hugo Chavez. I consider you a dictator and a scum bag. So stop what you are doing, or else….

Hehe, där satt den. Nu fick han allt något att tänka på.

2 tankar kring ”Lyssna nu noga på mig, Hugo Chavez!

  1. Marc

    Haha. Din stackars idiot! Tror du verkligen att någon bryr sig om vad du tycker!? Förstatligande är bra!! Annars gå du och skrev till alla de regeringar som de facto har förstatligats bank systemet och troligen snart stora delar av bilindustri i Väst! Skillanden är att här man kastar skattebetalarnas pengar utan att kräva någon i gengäld. det är helt oförskäm rån av statskassan för att rädda skojarna och inkompetenta jävlar , vilka dessutom fortsätter att kvittera stora löner och bonusar! Du är antigen en propagandist eller som jag tror, en fullständigt idiot. Förrresten vill du veta vileket land som är på väg att kollapssa läs min blogg:http://xkorpion.wordpress.com. 37 000 personer har redan gjort det!

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Det krävs inte mycket till IQ för att förstå att jag skojar när jag hotar ett kommunistkräk på andra sidan jorden. Men du kanske tog mig på allvar?

    Sen är det inte mitt påhitt att förstatliganden i allmänhet är dåliga, det är ett bevisat faktum och allmänt känt. Inte ens sossarna vill ju förstatliga mer än några få undantag. Och VP har en del intressanta förslag för att gynna privatägda småföretag. Enda gångerna statligt ägande är bra är s.k. naturliga monopol. Alla andra gånger kostar statliga monopol stora pengar för arbetarna. Och de som drabbas värst av det är naturligtvis de med minst pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.