Det mest meningslösa på länge

Earth Hour har nu hittat på det mest meningslösa jag hört på länge. Och det säger en hel del, tyvärr. Via PC för Alla fick jag nämligen nys om att man på sajten Earth Hour kan skapa en egen ”digital lanterna”. Sic!

Den digitala lanternan ska alltså släckas(?) på jordtimmen när samtidigt som alla verkliga lampor… för att…?

Ja, varför släcka en digital lanterna?

Om man går in på sajten och börjar knåpa ihop en digital lanterna så kommer man till slut till en ruta man kan fylla i för att bekräfta att man är över 18 år eller har föräldrarnas tillstånd…

Ehhh….

Barnförbjudna lanternor?

Men som den rebell jag är så struntade jag i att fylla i den rutan och kladdade ner lite bokstäver och ett @ på rätt ställen i de övriga fälten. Det gick såg ut att gå hur bra som helst det också – se bara vilken vacker lanterna jag skapade och kunde ladda ned:

Ska jag vara ärlig tycker jag faktiskt att det är det fulaste jag sett och åstadkommit sen jag såg mig själv göra grimaser framför spegeln. Huuuuu!

Hade jag fyllt i rätt epostadress hade jag troligen fått en släckningsbar digital lanterna per mejl. Någon (över 18 år!) som vågar testa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *