Betala två gånger för samma samlag?

Ett gäng radikalfeminister och hittat på ett sätt att öka inkomsterna för vissa yrkesgrupper:

”Riksdagen bör förtydliga att alla personer som köps i prostitution är offer för sexköpsbrottet. Detta skulle ge dem målsägandestatus och göra deras rätt till skadestånd och andra former av kompensation otvetydig.”

Först ska alltså sexköparen, torsken, betala för sex. Sedan ska han eller hon alltså dessutom betala skadestånd för att ha betalat för sex. Är detta vad man kallar kvinnlig logik?

Nä, nu ska jag inte raljera. Det är faktiskt så att det statistiskt sett är vanligare att män prostituerar sig än att kvinnor gör det. På så sätt är det flest män som kommer att tjäna på att ha ”dubbla inkomster”.

Å andra sidan är det inte många horor eller manshoror som skulle anmäla sina sexköpande kunder och på så sätt antagligen bli av med dem. Det vore ju dåligt för affärerna. Därmed så blir extremisternas förslag om skadestånd i praktiken verkningslöst.

Inte konstigt att radikaldebattörerna får kritik, även om det främst handlar andra anledningar.

2 tankar kring ”Betala två gånger för samma samlag?

  1. Carl

    Inte bara jag som har reagerat starkt på den här smörjan skriven av Schyman & co. Det är faktiskt tröttsamt att hon bereds plats hela tiden på andra debattörers bekostnad. Lider hon av ett sjukligt behov av att hela tiden vara i rampljuset?

    Hon kanske hamnar på din lista över personhat?

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Så kan det bli, fast Avschyman känns ändå ganska före detta, lite som Toblerona Prahlin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *