Vänstern våldsammare än muslimer

Statistiken visar att socialister, kommunister och anarkister begår fler terrordåd än muslimer.

”Enligt polissamarbetet Europol utfördes, stoppades eller misslyckades totalt 249 terrordåd inom EU:s gränser i fjol. Sju personer dödades, varav sex i attacker med vänsterextrema och anarkistiska motiv, och samtliga i Grekland.

Där utfördes 20 sådana attacker i fjol, en ökning med 30 procent. I sex av unionens 27 länder greps 45 vänsterextremister i fjol, 12 procents ökning.”

2009 skrev jag om att en rapport som visade hur vänsterns våldsverkare är farligare än rasistiska grupper.

Och jag behöver väl knappast påpeka att det är bevisat att åtminstone USA:s politiska vänster är okunnigare än högern.

Kanske dags att flytta säkerhetsåtgärder och -resurser från riskgrupper bland invandrare och muslimer till den ökända stenkastarvänstern?

2 tankar kring ”Vänstern våldsammare än muslimer

  1. Olle

    Definitionen av terrorism är inkonsekvent. I ett antal europeiska förorter anses det farligt att vistas om man inte är muslim. Både i dessa förorter och utanför väljs Icke-muslimer ut och attackeras av muslimska gäng. I vissa fall leder angreppen till mord. I andra ”bara” till gängmisshandel, gängrån eller gängvåldtäkt.

    Det är väldigt märkligt att denna vardagsterrorism inte faller under EUs definition av terror när det gör det att t ex bränna ner en tom sommarstuga för att ägaren kommer från en annan del av landet.

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Ja, det låter lite märkligt faktiskt.

    En icke-våldsam sak i sammanhanget är ett Storbritannien frös isländska tillgångar i landet under finanskrisen med hänvisning till terrorlagarna (sic!). Så fort Island fick en regering som var vänster lade landet ned processen mot denna terroriststämpling. Definitionen av terrorism är onekligen lite svår ibland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *