Jag är tackad och hotad

Jörgen Mikael Löv har epostat mig, bloggaren Nikke Lindqvist, Säkerhetspolisen (!), Polismyndigheten i Stockholm och Mona Sahlin. Jo, det är sant, det var vi  titaner och mäktiga institutioner stod alla i till-fönstret i mejlet.

Vem hade kunnat tro att jag och Toblerona skulle få mejl samtidigt?
🙂

Jag har tidigare citerat SVD:s publicering av vad som sägs vara Jörgen Mikael Löfs galna mejl.

Oavsett SVD-brevets äkthet lever Löf (Löv?) i tron att världen går under 2012 och håller därför på att försöka att bygga skyddsrum i Kinnekulle. Var och en blir lycklig i sin tro…

Det konstiga med mejlet nedan är att han först tackar för att jag publicerar informationen, och sedan ber mig ta bort den:

Angående publicering på er webb av tidiga brev mellan jörgen Mikael Löv och SVD.

Kära vänner och publicister.

Tack för att ni publicerar information om mig och vår verksamhet på din sida.

Informationen jag nu besitter har varit en process att gräva fram från djupet av vår mänskliga natur. Under denna tid, ca. 4 år, har jag arbetat mycket hårt och haft mycket lite med samhället att göra. Därför har min kommunikation varit ofiltrerad, då den varit avsett för initierade frimurare och den nya världsordningen på tidningsredaktioner och inom rättsväsendet.

Nu arbetar jag mer subtilt genom att skapa medie-event, som här i Vara, där vår överlevnadsfestival utgår från, där jag delat ut information i brevlådor om Japan-katastrofen, en månad innan den hände, för att Varaborna skall förstå att deras liv hänger på att de har mat och fotogen när norra halvklotet drabbas.

Nu ber jag dig att plocka ned informationen eftersom den inte bara skadar min trovärdighet och vår globala organisation, utan dessutom dig personligen.

Har du inte plockat ned allt som har med mig, swEden2012 eller någon artikel jag skrivit, så är du inte längre min vän, och du kan räkna med att jag har sparat ditt namn på min ”To do-list” som jag kommer lämna över till polisen eller lämplig myndighet som tar itu med ryktesspridare som inte vågar eller orkar fråga om lov av upphovs-källan innan publicering..

Personligen har jag ingenting emot ”skitsnack” eller ”galna” teorier på internet, men det är min uppgift att åtminstone ge tvivlande människor en hyfsat ärlig chans att överleva det som vi är mitt inne i, och när de försöker bilda sig en uppfattning om mig och våra Arker, så underlättar inde er bild av mig deras förståelse, eftersom det du skriver i grunden inte är sant.

Här är hela sanningen om ”stalking” ”2012” ”Messias” ”New World Order”

Samtal med psykolog: http://mikaellov.blogspot.com/2011/03/ia.html

Här är min senaste video och det är på detta sätt jag framställer mig nu, observera att ingenting av det jag tidigare skrivit är lögn, men jag skulle inte uttrycka mig på det sättet nu: http://www.youtube.com/watch?v=hxcLgz7ssW4

Du som besitter kunskaper om internet får gärna hjälpa mig att skapa en sida som heter ”sweden2012.com” och föra över all information till den sidan för biljetter till dig och dina närmsta vänner till Ark Q1.

Med respekt,

Jörgen Mikael Löv
070-2862406″

Påsken kanske var väl varm och solig för somliga…
🙂

Och det där med nya världsordningen har jag hört förr, från annat håll. Det brukar nämligen låta så i domedagsprofeternas tal.

Jag censurerar och raderar inget, så får vi se vad myndigheterna gör.
*asgarv*

5 tankar kring ”Jag är tackad och hotad

 1. Carl

  Det är kul med konspirationsteorier. De är så härligt fria från all källkritik och sansat tänkande. De som framför dom är också rätt kul.

 2. Nikke Lindqvist

  Man undrar om det är du eller jag eller Mona Sahlin eller SÄPO som ska bygga sajt åt honom.

  Killen är helt galen. Har du lyssnat på psykologsamtalet? Det är väldigt märkligt det hela. Han bedöms inte som farlig, men psykologen påminner honom om att det är viktigt att han förstår att andra inte förstår hans annorlunda världsbild.

 3. Elakingen Inläggsförfattare

  Carl, ja visst är han underhållande…

  Nikke, nej, jag orkar inte granska hans gärningar och psyke djupare just nu. Jag har bara skumläst lite på hans sajter nu och tidigare, och det han yrar om domedagen på Newsmill. Den minut jag lyssnade psykologsamtalet innehöll bland annat att det var socialen i Vara som ”sponsrade” det framtvingade samtalet, eftersom han gjort ett ”bus”.
  Say no more!
  🙂

 4. Mikael Löv

  Nikke min vän, såvida du inte är ett troll, så antar jag att du är en snubbe som försöker få din internet-rörelse att gå runt genom att leta skvaller på nätet för att dina sponsorer skall betala din dagliga mat.

  Inget fel på det, men nu är du väl lite väl desperat i din jakt på slantar?

  Du verkar intelligent först, men sedan när man läser och inser att du mer är intresserad av att skriva ”skit” eller dra ned dina ”objekt” tillsammans med din egen ”intellektuella sörja” så börjar jag luta mer åt att du går under det tredje epitetet ”useful idiot” som utan avlöning gör samma jobb som säkerhetstjänsten inom alla nationer sysslar med, nämligen att svartmåla, håna och ”garva” åt såna som arbetar för mänsklighetens bästa. Nikke arbetar endast för Nikkes bästa. Det är det som skiljer oss åt 😉

  ”Not all disinformation agents are paid. The “useful idiots” have to be motivated by other means. Mainstream disinformation often changes gear from one method to the next and then back again.”

  http://neithercorp.us/npress/2010/02/disinformation-tactics-the-methods-used-to-keep-you-in-the-dark/

  Ha det underbart allihop och om ni får det jobbigt framöver och inte har mat, ”Ta dig till Vara” och du får leva, bo, äta och arbeta gratis och f¨å en biljett till vårt bergrum i Kinnekulles berg som skydd från precessions-cykelns slut 2012-12-21

 5. Nikke Lindqvist

  Men Mikael/Jörgen! Inte nog med att du blandar ihop webbplatserna, nu blandar du dessutom ihop mig med den elaka farbrorn.

  Jag heter Nikke och jag har en annan sajt, som du hittar på http:/www.lindqvist.com/

Kommentarer är stängda.