Obama skojar till det

Amerikanske fastighetsmagnaten Donald Trump har dels larvat sig och inte bara lanserat sig som republikansk presidentkandidat (fast han tidigare sagt han är demokrat). Han har dessutom fånat sig med att ifrågasätta var president Barack Obama är född.

Alla vet att Obama fick sitt förnamn efter stället där han föddes – i en barack på Hawaii. 🙂

Via DN hittade jag en länk till Barackens skämt (från Vita husets ”korrespondensmiddag”) på Donald Trumps bekostnad:

”Ingen är gladare och stoltare än The Donald att den här frågan om födelseattesten kan läggas åt sidan. För nu kan han äntligen ägna sig åt frågor som verkligen betyder något, som: Fejkade vi månlandningen? Vad hände egentligen i Roswell? Och var befinner sig Biggie och Tupac?”

Här är hela videon:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *