”Rövhålet Nyheter24” och konstpubliceringen

Sveriges sämst klädde man, Alexander Bard, avfyrar det tunga verbala artilleriet mot Nyhets24:

”Jag har självklart ingenting till övers för rövhålet Nyheter24. Det finns ingen skit i det här landet som stinker mer än Nyheter24 och det finns självklart ingen människa med självaktning som ens vill prata med dem.”

Detta säger Bard till Resumé, eftersom Nyheter24 citerat lite från Bards skvallermejl-lista Elit.

Den andra roligheten med detta lilla bråk är att ”Alexander den Store” hävdar följande galenskap:

”Alla inlägg på Elitlistan är angivna som konstverk juridiskt och det är kriminellt att publicera konstverk utan tillstånd från upphovsmannen vilket alltså Nyheter24 har gjort sig skyldiga till.”

Alexander Bard hävdar alltså att skvaller och skitsnack i mejlform skulle vara konstverk!!

Konst uppstår i betraktarens öga, och jag tror att i de flesta svenskars ögon, och i rättsväsendets ögon, så är det inte konst. Därmed är det inget konstverk att mejla skvaller, konstigare än så är det inte.

Så låt mig därför ta tillfället i akt och citera lite från Elitlistan jag också:

”Förresten, apropå något helt annat med endast lös koppling till din och min arbetsplats TV4, så ondgör sig gamla Elitfavoriten Jenny Östergren över min granne Persbrandt och laddet på krogarna i en krönika i tidningen idag. Argumentet är att knark fortfarande är bajs (ja, hon använder exakt de orden). Med tanke på att Jenny därmed diskat sig själv från att tas på allvar överhuvudtaget, så kanske vi kan få höra något mer om hennes senaste herraffärer? Om Jenny slår lågt och fegt så kan väl vi hämnas mot henne genom att slå lågt och fegt tillbaka?”

Inte för att jag fattar eller orkar bry mig om vad det där bråket gäller, men här handlar det om principer och om att trotsa.

En annan är ju lite rebell och så…
🙂

1 tanke kring ””Rövhålet Nyheter24” och konstpubliceringen

  1. Abecedefegeghe

    Han har dock rätt om n24.
    Gå in på sidan och läs, och försök att inte spy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.